Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wyniki badań nad wartością biologiczną białek zestawów kulinarnych oznaczoną różnymi metodami

Tytuł:
Wyniki badań nad wartością biologiczną białek zestawów kulinarnych oznaczoną różnymi metodami
The results of the determinations of the biological value of proteins in meals by different methods
Autorzy:
Szkilladziowa W.
Rudowska-Koprowska J.
Muszkatowa B.
Tematy:
wartosc biologiczna
bialka
wyniki badan
strawnosc bialka
ocena chemiczna
sklad aminokwasowy
dieta
wartosc kaloryczna
biological value
protein
analysis result
protein digestibility
chemical evaluation
amino acid composition
diet
caloric value
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies