Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of native starch on processing and vulcanizing properties of rubber blends

Tytuł:
Effect of native starch on processing and vulcanizing properties of rubber blends
Wpływ skrobi naturalnej na przerób i wulkanizację gumy
Autorzy:
Oravec J.
Preto J.
Jurkovic P.
Matyasovsky J.
Chodak I.
Oravcova A.
Tematy:
rubber industry
rubber component
rubber
rubber blend
natural filler
native starch
corn starch
lignin
vulcanization
cross-linking
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies