Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ dodatku kwasu mrówkowego z formaliną, acidolu oraz kwasu octowego na jakość, pobieranie i wartość odżywczą kiszonek z przewiędniętego porostu łąkowego

Tytuł:
Wpływ dodatku kwasu mrówkowego z formaliną, acidolu oraz kwasu octowego na jakość, pobieranie i wartość odżywczą kiszonek z przewiędniętego porostu łąkowego
Effects of formic with formalin, acidol and acetic acid addition on the quality, intake and nutritive value of silages of wilted meadow sward
Einfluss einer Beilage von Ameisensaure mit Formalin, Azidol und Essigsaure auf die Qualitat, Aufnahme und den Nahrwert von Garfutter aus verwelktem Wiesengras
Autorzy:
Brzoska F.
Wierny A.
Pasieka E.
Zywczok H.
Tematy:
pasze
zielonki
trawy przewiedniete
kiszenie
konserwanty
kwas mrowkowy
formalina
acidol
kwas octowy
kiszonki z traw podwiednietych
jakosc
wartosc pokarmowa
zawartosc suchej masy
zawartosc skladnikow mineralnych
zawartosc skladnikow pokarmowych
buhajki
zywienie zwierzat
pobranie paszy
strawnosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies