Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ mocznika jako konserwanta na jakość i wartość pokarmową siana łąkowego

Tytuł:
Wpływ mocznika jako konserwanta na jakość i wartość pokarmową siana łąkowego
Effect of conservation with urea on quality and nutritive value of meadow hay
Der Einfluss von Harnstoff als Konservans - auf die Qualitat und den Futterwert von Wiesenheu
Autorzy:
Michna G.
Tematy:
pasze
siano lakowe
siano wilgotne
konserwowanie pasz
konserwanty
mocznik
jakosc
wartosc pokarmowa
zawartosc skladnikow pokarmowych
strawnosc
pobranie paszy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies