Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena wartości rzeźnej i mięsnej jagniąt rasy berrichon du cher utrzymywanych w warunkach chowu alkierzowego

Tytuł:
Ocena wartości rzeźnej i mięsnej jagniąt rasy berrichon du cher utrzymywanych w warunkach chowu alkierzowego
Slaughter value and meat quality of berrichon du cher lambs in intensive housing system
Autorzy:
Niznikowski R.
Oprzadek A.
Swiatek M.
Czub G.
Glowacz K.
Slezak M.
Tematy:
owczarstwo
owca berrichon du cher
utrzymanie alkierzowe
jagnieta
wartosc rzezna
tusze jagniece
jakosc
mieso jagniece
sklad kwasow tluszczowych
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies