Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad stanem odżywienia i wykorzystaniem niektórych składników odżywczych wybranej grupy dzieci z najbardziej zaniedbanego środowiska społecznego Warszawy. Część IV. Wyniki badań nad przydatnością wielowarzywnego soku przecierowego do uzupełnienia niedoboru warzyw w sezonie wiosennym

Tytuł:
Badania nad stanem odżywienia i wykorzystaniem niektórych składników odżywczych wybranej grupy dzieci z najbardziej zaniedbanego środowiska społecznego Warszawy. Część IV. Wyniki badań nad przydatnością wielowarzywnego soku przecierowego do uzupełnienia niedoboru warzyw w sezonie wiosennym
Issledovanie sostojanija pitanija i ispol'zovanie nekotorykh pitatel'nykh ehlementov det'mi vybrannojj gruppy z zapushhennojj obshhestvennojj sredy goroda Varshavy. Chast' IV. Rezul'taty issledovanijj prigodnosti soka pjure iz sostava ovoshhejj (W-6) dlja dopolnenija nedobora ovoshhejj v vesennim sezone
Studies on the nutritional status and the utilization of some nutritive constituents in the chosen children group from the most neglected part of Warsaw population. Part IV. Results of the studies on the utility of the multivegetable pureed juice in fulfilling the spring vegetable dificiency
Autorzy:
Rakowska M.
Dietl B.
Kucharczyk B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies