Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Non-destructive quantitative analysis of azodicarbonamide additives in wheat flour by high-throughput Raman imaging

Tytuł:
Non-destructive quantitative analysis of azodicarbonamide additives in wheat flour by high-throughput Raman imaging
Autorzy:
Wang X.
Zhao C.
Opis fizyczny:
application/pdf
Język:
angielski
ISBN, ISSN:
bwmeta1.element.agro-a4f44e4e-447f-4333-9946-d86d132c5b5c
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies