Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Quality of bread made from rye grown with conventional and ecological methods

Tytuł:
Quality of bread made from rye grown with conventional and ecological methods
Jakość pieczywa z żyta pochodzącego z upraw konwencjonalnych i ekologicznych
Autorzy:
Wianecki M.
Iwanski R.
Stankowski S.
Tokarczyk G.
Felisiak K.
Tematy:
bread quality
rye
flour
texture
plant cultivation
conventional method
ecological method
rye bread
rye flour
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies