Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analysis of water content and dynamic properties in model studies on selected porcine muscles

Tytuł:
Analysis of water content and dynamic properties in model studies on selected porcine muscles
Analiza zawartości i właściwości dynamicznych wody w modelowych badaniach wy-branych mięśni świń
Autorzy:
Baranowska H. M.
Gajewska-Szczerbal H.
Tematy:
water analysis
water content
dynamic property
porcine muscle
muscle
water activity
relaxation time
meat
product quality
pork
relaxation parameter
muscle tissue
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies