Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka jakości wybranych owoców utrwalonych metodą suszenia-mrożenia (Dehydrofreezing)

Tytuł:
Charakterystyka jakości wybranych owoców utrwalonych metodą suszenia-mrożenia (Dehydrofreezing)
Khrakteristika kachestwa izbrannykh plodow fiksirowannykh metodom usushki-zamorazhiwanija (Dehydrofrizing)
Quality charasteristics of selected friut conditioned through dehydrofreezing method
La caracteristique de qualite des fruits choisis conserves a la method dehydratisation a la congelation
Autorzy:
Jarczyk A.
Bekas W.
Skwarek A.
Tematy:
owoce
suszenie
mrozenie
zamrazanie
schematy technologiczne
zawartosc cukrow
przechowywanie
przemysl spozywczy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies