Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Enzymatyczna degradacja dekstranów w sokach cukrowniczych

Tytuł:
Enzymatyczna degradacja dekstranów w sokach cukrowniczych
Enzymatic degradation of dextrans in raw beet juices
Autorzy:
Galas E.
Kubik C.
Sikora B.
Tematy:
biochemia
inzynieria enzymatyczna
enzymologia
enzymy
degradacja enzymatyczna
dekstran
dekstranaza
wykorzystanie przemyslowe
soki cukrownicze
przemysl cukrowniczy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies