Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zastosowanie różnych metod konserwowania porostu łąkowego na straty składników pokarmowych oraz wartość wyprodukowanych pasz

Tytuł:
Wpływ zastosowanie różnych metod konserwowania porostu łąkowego na straty składników pokarmowych oraz wartość wyprodukowanych pasz
Losses of nutrients and value of feed obtained by various methods of preserving herbage
Poteri pitatel'nykh komponentov i cennost' kormov pri razlichnykh sposobakh konservirovanija lugovogo travostoja
Autorzy:
Stanek M.
Lewicki C.
Tematy:
pasze
produkcja pasz
konserwowanie pasz
run lakowa
zielonki
suszenie
zielonka swieza
zielonka przewiednieta
kiszenie
suszenie mechaniczne
straty skladnikow pokarmowych
wartosc pokarmowa
feed
feed production
feed preservation
meadow sward
green forage
drying
ensiling
nutrient loss
nutritive value
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies