Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Investigations on intensification of carp fingerling production. 5. Physical and chemical properties of water

Tytuł:
Investigations on intensification of carp fingerling production. 5. Physical and chemical properties of water
Badania nad intensyfikacją chowu narybku karpia. 5. Fizyko-chemiczne właściwości wody
Autorzy:
Kolasa-Jamińska B.
Tematy:
fish
common carp
Cyprinus carpio
juvenile fish
fish breeding
fish farming
fish production
fish pond
water quality
water property
physicochemical property
pond fertilization
breeding research
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies