Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of age and stage of lactation on whey protein content in milk of cows of different breeds

Tytuł:
Effect of age and stage of lactation on whey protein content in milk of cows of different breeds
Autorzy:
Krol J.
Brodziak A.
Litwinczuk Z.
Litwinczuk A.
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
The aim of the study was to determine the effect of age of cows, i.e. subsequent lactation and stage of lactation, on bioactive whey protein content in milk of dairy cows of six primary breeds kept in Poland. In all cases the significant correlations between lactoferrin concentration in milk and stage of lactation was stated. Its content gradually increased with the course of lactation but the changes in the content of this protein were highly dependent on breed of cows, what was indicated also by high interactions between breed and stage of lactation.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies