Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kryteria oceny wartości i technologicznej owsa do przetwórstwa i ich miarodajność

Tytuł:
Kryteria oceny wartości i technologicznej owsa do przetwórstwa i ich miarodajność
Kriterija ocenki tekhnologicheskojj cennosti ovsa dlja pererabotki i ikh dostovernost
Criteria for the evaluation of the processing value of oats and their usefulness
Les criteres d'appreciation de la valeur technologique de l'avoine destinee a la transformation et leur competence
Beurteilungskriterien des technologischen Wertes des fur die Verarbeitung bestimmten Hafers und ihr Aussagewert
Autorzy:
Sobczynska J.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies