Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie wpływu pewnych parametrów fizycznych na lepkość roztworów wzorcowych frakcji białkowych surowicy krwi ludzkiej

Tytuł:
Badanie wpływu pewnych parametrów fizycznych na lepkość roztworów wzorcowych frakcji białkowych surowicy krwi ludzkiej
Issledovanie vlijanija nekotorykh fizicheskikh paametrov na viskoznost stanlartnykh rastvorov belkovykh frakcijj v chelovecheskojj syvorotke krovi
The inflence of some physical parameters on viscosity of standard solutions of human serum protein fractions
Autorzy:
Turczynski B.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies