Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ kwasów lotnych oraz związków barwnych melasu buraczanego na fermentację itakonową

Tytuł:
Wpływ kwasów lotnych oraz związków barwnych melasu buraczanego na fermentację itakonową
Vlijanie petuchikh kislot i cvetnykh soedinenijj sveklovichnojj patoki na itakonovoe brozhenie
Causes of harmful effect of beet molasses on itaconic acid fermentation
Autorzy:
Nowakowska-Waszczuk A.
Zakowska Z.
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies