Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane wskaźniki wartości odżywczej białka i jakości mięsa jagniąt owcy pomorskiej i jej mieszańców po trykach ras mięsnych

Tytuł:
Wybrane wskaźniki wartości odżywczej białka i jakości mięsa jagniąt owcy pomorskiej i jej mieszańców po trykach ras mięsnych
The selected indices of nutritive value of protein and lamb meat quality of the Pomorska sheep and its crossbreds from the rams of mutton breeds
Autorzy:
Brzostowski H.
Klobukowski J.
Tanski Z.
Wisniewska-Pantak D.
Ciborska J.
Sowinska J.
Tematy:
owce
owca pomorska
owce miesne
owca berrichon du cher
owca charolaise
krzyzowanie zwierzat
mieszance
jagnieta
genotyp
mieso jagniece
jakosc
wartosc odzywcza
sklad chemiczny
wartosc energetyczna
bialka miesa
strawnosc
wartosc biologiczna
wykorzystanie bialka
doswiadczenia zywieniowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies