Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość sensoryczna ras pieczarki dwuzarodnikowej (Agaricus bisporus) w badaniach laboratoryjnych

Tytuł:
Jakość sensoryczna ras pieczarki dwuzarodnikowej (Agaricus bisporus) w badaniach laboratoryjnych
Sensory qualities of Agaricus bisporus in laboratory tests
Sensornoe kachestvo parod shampinonov (Agaricus bisporus) v la­boratornjah issledovanijah
Autorzy:
Wrzodak A.
Szumigaj-Tarnowska J.
Tematy:
badania laboratoryjne
Agaricus bisporus
pieczarka dwuzarodnikowa
wartosc biologiczna
owocniki
zawartosc witamin
badania naukowe
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies