Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ obniżonego poziomu białka w paszy na aktywność transketolazy i reduktazy glutationowej erytrocytów u kurcząt

Tytuł:
Wpływ obniżonego poziomu białka w paszy na aktywność transketolazy i reduktazy glutationowej erytrocytów u kurcząt
The effect of reduced dietary protein level on the acitivity of transketolase and glutathione reductase in chicken erythrocytes
Autorzy:
Mlodkowski M.
Mlodkowska I.
Tematy:
drob
kurczeta brojlery
zywienie zwierzat
pasze
obnizenie poziomu bialka
zawartosc witaminy B1
zawartosc witaminy B2
zapotrzebowanie na witaminy
pokrycie zapotrzebowania
ocena
metody enzymatyczne
badania krwi
transketaloza erytrocytow
reduktaza glutationowa erytrocytow
aktywnosc enzymatyczna
wyniki produkcyjne
przyrost masy ciala
zuzycie paszy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies