Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ewolucja pojęcia "jakość maki" w rozwoju technologii zbóż

Tytuł:
Ewolucja pojęcia "jakość maki" w rozwoju technologii zbóż
Evolution of concept "flour quality" in progress of cereal technology
Autorzy:
Jankiewicz M.
Tematy:
przetworstwo zbozowe
technologia zywnosci
maka
jakosc
nazewnictwo
definicje
analiza zywnosci
ziarno
wyrozniki jakosci
maka pszenna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies