Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of storage temperature and quantities of sesame oil on the stability of the model emulsion

Tytuł:
Influence of storage temperature and quantities of sesame oil on the stability of the model emulsion
Wpływ temperatury przechowywania oraz ilości oleju sezamowego na stabilność emulsji
Autorzy:
Kowalska M.
Pazdzior M.
Zbikowska A.
Tematy:
sesame oil
emulsion
stability
storage temperature
quantity
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies