Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Porownanie wartosci rzeznej i skladu chemicznego miesa trzech gatunkow ryb slodkowodnych: bolenia, leszcza i szczupaka

Tytuł:
Porownanie wartosci rzeznej i skladu chemicznego miesa trzech gatunkow ryb slodkowodnych: bolenia, leszcza i szczupaka
Autorzy:
Kujawa R.
Zmijewski T.
Jankowska B.
Mamcarz A.
Tematy:
sklad chemiczny
wartosc rzezna
mieso ryb
szczupak
rybactwo
analiza porownawcza
leszcz
bolen
ryby slodkowodne
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies