Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kryteria europejskie do oceny cech uzytkowych pierza i puchu zwiazanych z jakoscia zdrowotna

Tytuł:
Kryteria europejskie do oceny cech uzytkowych pierza i puchu zwiazanych z jakoscia zdrowotna
Autorzy:
Anders E.
Tematy:
wilgotnosc
czystosc mikrobiologiczna
puch
pierze
ocena jakosci
cechy uzytkowe
jakosc zdrowotna
stan higieniczny
produkty drobiarskie
bakterie
normy europejskie
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies