Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ascorbate content and peroxidase activities in apple fruits during storage

Tytuł:
Ascorbate content and peroxidase activities in apple fruits during storage
Zawartosc askorbinianu i aktywnosc peroksydaz w jablkach podczas ich przechowywania
Autorzy:
Patykowski J
Majczak A.
Bergier K.
Sklodowska M.
Tematy:
ascorbate content
Golden Delicious cultivar
storage
guaiacol peroxidase
Jonagold cultivar
apple fruit
humidity
peroxidase activity
Szampion cultivar
apple tree
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies