Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of storage conditions on weight losses, quality and marketable value of breaker and red pepper fruits [Capsicum annuum L.]

Tytuł:
The effect of storage conditions on weight losses, quality and marketable value of breaker and red pepper fruits [Capsicum annuum L.]
Autorzy:
Kosson R.
Adamicki F.
Horbowicz M.
Tematy:
weight loss
red pepper fruit
Capsicum annuum
pepper
marketable value
packaging
quality
storage condition
fruit
breaker fruit
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies