Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ksztaltowanie jakosci opakowania dla produktu spozywczego [na przykladzie koncentratow zup]

Tytuł:
Ksztaltowanie jakosci opakowania dla produktu spozywczego [na przykladzie koncentratow zup]
Autorzy:
Urbaniak M
Tematy:
koncentraty spozywcze
konferencje
materialy opakowaniowe
opakowania
zupy
jakosc
Krakow konferencja
food concentrate
conference
packaging material
package
soup
quality
Krakow conference
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies