Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Alternatywy tluszczu kakaowego w produkcji cukierniczej. Cz.I. Ekwiwalenty i polepszacze tluszczu kakaowego

Tytuł:
Alternatywy tluszczu kakaowego w produkcji cukierniczej. Cz.I. Ekwiwalenty i polepszacze tluszczu kakaowego
Autorzy:
Krygier K.
Ratusz K.
Tematy:
wolne kwasy tluszczowe
trojglicerydy
sterole
fosfolipidy
tokoferole
wyroby czekoladowe
wlasciwosci fizyczne
wyroby czekoladopodobne
monoglicerydy
tluszcz kakaowy
dwuglicerydy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies