Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badania nad wplywem wybranych frakcji wlokna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo

Tytuł:
Badania nad wplywem wybranych frakcji wlokna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo
The influence of selected fractions of dietary fiber on lutein utilization in vitro and in vivo
Autorzy:
Hamulka J.
Tematy:
celuloza
lignina
krew
badania in vivo
fizjologia zywienia
czynniki zywieniowe
luteina
pektyny
wlokno pokarmowe
tresc pokarmowa
badania in vitro
zawartosc luteiny
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies