Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Validation of meat waste composting process based on Escherichia coli survival rate

Tytuł:
Validation of meat waste composting process based on Escherichia coli survival rate
Autorzy:
Ligocka A
Paluszak Z.
Tematy:
recycling
organic waste
composting process
Escherichia coli
biotechnological method
survival rate
validation
meat waste
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Escherichia coli suspension was introduced into meat and bone carriers of different sizes and a number of the bacteria was analysed at suitable time intervals. The cycles analysed were characterised by a slightly different distribution of temperature, but it was sufficient to inactivate the rods in all types of the carriers. The quickest elimination rate of E. coli (0.1-0.14 log/h) was noted in the cycle in which the temperature ranged from 50 to 60°C. In the other cycles, with lower temperatures generated, the decrease in the bacteria's numbers was 0.03-0.04 log/h. However, the inactivation of the introduced pathogens occurred in both cycles. When properly conducted, a process of composting wastes guarantees retaining environmental safety.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies