Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Can starch be a reagent in non-enzymatic glycosylation of proteins ?

Tytuł:
Can starch be a reagent in non-enzymatic glycosylation of proteins ?
Czy skrobia moze byc reagentem w nieenzymatycznej glikozylacji bialek ?
Autorzy:
Kostyra H
Panasiuk R.
Kostyra E.
Tematy:
bialko
fizjologia czlowieka
konferencje
reagenty
glikozylacja
skrobia
Krakow konferencja
protein
human physiology
conference
reactant
glycosylation
starch
Krakow conference
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies