Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przydatnosc owocow patisona do zamrazania

Tytuł:
Przydatnosc owocow patisona do zamrazania
The effects of freezing process on patisson fruits
Autorzy:
Grzeszczuk M
Tematy:
wartosc technologiczna
sklad chemiczny
przetwory warzywne
blanszowanie
mrozenie
Cucurbita
Cucurbita pepo var.patisoniana
dyniowate
owoce
patison
warzywa
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies