Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of garlic, coneflower preparation and 1,2,4-triazole derivative on some biochemical indices of turkey-hens blood

Tytuł:
Influence of garlic, coneflower preparation and 1,2,4-triazole derivative on some biochemical indices of turkey-hens blood
Autorzy:
Krauze M.
Truchlinski J.
Rostek K.
Gryzinska M.
Strachecka J.
Tematy:
plant preparation
garlic
coneflower
1,2,4-triasole derivative
biochemical index
blood serum
turkey
hen
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies