Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

New pea varieties - their technological and nutritional value. 2. Chemical composition of commonly raised pea varieties

Tytuł:
New pea varieties - their technological and nutritional value. 2. Chemical composition of commonly raised pea varieties
Autorzy:
Borowska J.
Giczewska A.
Zadernowski R.
Borowski J.
Tematy:
chemical analysis
starch
trypsin inhibitor
protein
pea
chemical composition
non-dietary substance
fibre
seed
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies