Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Activation of the bakers yeast autolysis

The activation effect of baker's yeast Saccharomyces cerevisiae autolysis was examined under standard conditions with addition of certain compounds: organic acids, vitamins, sugars, inorganic salts, ethanol, and their mixtures. The efficiency of autolysis in the presence of mixed activators (glucose/ethanol/sodium chloride in the concentration of 0.5/1.0/1% by wt.), increased by 50%, or by 80% when 0.15% chitosan solution was applied. These figures are related to the amount of protein expelled in spontaneous autolysis. The highest increase of protein liberated from yeast cells, above 100%, was obtained when the process was activated with organic acids at the concentration of 0.5%.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies