Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw chlorkow na zawartosc azotu i sklad aminokwasowy bialka jako wskaznika wartosci pokarmowej kapusty pastewnej [Brassica oleracea L.var.acephala]

Tytuł:
Wplyw chlorkow na zawartosc azotu i sklad aminokwasowy bialka jako wskaznika wartosci pokarmowej kapusty pastewnej [Brassica oleracea L.var.acephala]
Autorzy:
Michalek W.
Tematy:
bialko
sklad chemiczny
wartosc pokarmowa
nawozy mineralne
nawozenie
kapusta pastewna
chlor
zawartosc azotu
aminokwasy
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies