Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of horsemeat enrichment on autolytic changes in intramuscular lipids during cold storage

Tytuł:
Effect of horsemeat enrichment on autolytic changes in intramuscular lipids during cold storage
Autorzy:
Sobina I.
Kondratowicz J.
Tematy:
autolytic change
enrichment
intramuscular lipid
cold storage
horse meat
peroxide number
intramuscular fat
freezing method
acid number
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies