Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Is quantity and quality of barley grain protein determined by the proportion of kernels with subaleurone tissue?

Tytuł:
Is quantity and quality of barley grain protein determined by the proportion of kernels with subaleurone tissue?
Autorzy:
Macewicz J.B.
Orzechowski S.R.
Dobrzynska U.
Haebel S.
Tematy:
quantity
grain yield
barley
protein
subaleurone tissue
quality
barley cultivar
protein content
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies