Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Fat digestibility, nitrogen retention, and fatty acid profiles in blood and tissues of post-weaning piglets fed interesterified fats

Tytuł:
Fat digestibility, nitrogen retention, and fatty acid profiles in blood and tissues of post-weaning piglets fed interesterified fats
Autorzy:
Straarup E.M.
Danielsen V.
Jakobsen K.
Hoy C.E.
Tematy:
long-chain fatty acid
blood
animal nutrition
rapeseed oil
nitrogen retention
medium-chain fatty acid
post-weaning piglet
fat
decanoic acid
animal physiology
designer fat
fatty acid
piglet
digestibility
tissue
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies