Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany wybranych wskaznikow jakosciowych w mrozonych homogenatach truskawkowych

Tytuł:
Zmiany wybranych wskaznikow jakosciowych w mrozonych homogenatach truskawkowych
Changes of quality parameters of frozen strawberry homogenates
Autorzy:
Skupien K.
Wojcik-Stopczynska B.
Jakubowska B.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
homogenaty truskawkowe
przeciery owocowe
homogenaty mrozone
wskazniki jakosci
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
wartosc odzywcza
homogenaty swieze
truskawki
owoce
skladniki odzywcze
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies