Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biochemiczna i molekularna charakterystyka bakteriocyn wytwarzanych przez bakterie z rodzaju Propionibacterium

Tytuł:
Biochemiczna i molekularna charakterystyka bakteriocyn wytwarzanych przez bakterie z rodzaju Propionibacterium
Biochemical and molecular characteristics of bacteriocins produced by Propionibacterium
Autorzy:
Gwiazdowska D.
Tematy:
mikroorganizmy
bakterie propionowe
Propionibacterium
Propionibacterium thoenii
Propionibacterium jenseni
Propionibacterium freudenreichii
fermentacja propionowa
metabolity
bakteriocyny
biosynteza
hodowla mikroorganizmow
wlasciwosci fizykochemiczne
wlasciwosci biochemiczne
charakterystyka molekularna
aktywnosc antybakteryjna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies