Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Problematyka 25 Miedzynarodowego Kongresu Mleczarskiego w swietle opublikowanych materialow. Tom II. Nauka i technika mleczarska [czesc I]

Tytuł:
Problematyka 25 Miedzynarodowego Kongresu Mleczarskiego w swietle opublikowanych materialow. Tom II. Nauka i technika mleczarska [czesc I]
Autorzy:
Zmarlicki S.
Tematy:
zakwasy serowarskie
mleczarstwo
dojrzewanie serow
Miedzynarodowy Kongres Mleczarski
kultury starterowe
lipoliza
procesy enzymatyczne
wlasciwosci funkcjonalne
sery podpuszczkowe
glikoliza
bialka mleka
proteoliza
modyfikacja genetyczna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies