Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The activity of antioxidative enzymes, contents of H2O2 and of ascorbate in Botrytis cinerea infected tomato leaves

Tytuł:
The activity of antioxidative enzymes, contents of H2O2 and of ascorbate in Botrytis cinerea infected tomato leaves
Autorzy:
Patykowski J.
Urbanek H.
Tematy:
Botrytis cinerea
plant physiology
leaf
antioxidative enzyme
tomato
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies