Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw parametrow utrwalania technika wysokich cisnien na jakosc i trwalosc sokow z marchwi

Tytuł:
Wplyw parametrow utrwalania technika wysokich cisnien na jakosc i trwalosc sokow z marchwi
The influence of high pressure processing parameters on quality and stability of preserved carrot juices
Autorzy:
Zyngiel W.
Kolenda H.
Tematy:
zywienie czlowieka
soki warzywne
sok marchwiowy
utrwalanie zywnosci
wysokie cisnienia
wartosc odzywcza
trwalosc przechowalnicza
jakosc
wskazniki chemiczne
human nutrition
vegetable juice
carrot juice
food preservation
high pressure
nutritional value
storage durability
quality
chemical index
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies