Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrazaniu owocow i warzyw

Tytuł:
Analiza wykorzystania metody impingement we fluidyzacyjnym zamrazaniu owocow i warzyw
Analysis of using the impingement method in the fluidized bed freezing fruits and vegetables
Autorzy:
Goral D.
Tematy:
owoce
warzywa
zamrazanie
fluidyzacja odwrocona
wymiana ciepla
modelowanie
wspolczynnik konwencyjnego wnikania ciepla
owoce mrozone
warzywa mrozone
jakosc
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies