Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Opracowywanie nowych przetworow miesnych z uwzglednieniem poprawy ich zdrowotnosci

Tytuł:
Opracowywanie nowych przetworow miesnych z uwzglednieniem poprawy ich zdrowotnosci
Elaboration of new meat products including healthy aspects
Autorzy:
Szymanski P.
Tematy:
przetwory miesne
nowe technologie
dodatki do zywnosci
nowe produkty
substancje biologicznie czynne
prebiotyki
probiotyki
zywnosc prozdrowotna
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies