Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Charakterystyka wlasciwosci probiotycznych bakterii kwasu mlekowego izolowanych z przewodu pokarmowego kurczakow

Tytuł:
Charakterystyka wlasciwosci probiotycznych bakterii kwasu mlekowego izolowanych z przewodu pokarmowego kurczakow
Isolation of lactic acid bacteria as probiotics strains from chicken gut
Autorzy:
Zlotkowska H.
Juszczakiewicz D.
Misiewicz A.
Tematy:
identyfikacja gatunkowa
przewod pokarmowy
kurczeta
szczepy bakteryjne
przezywalnosc mikroorganizmow
cechy gatunkowe
wlasciwosci probiotyczne
probiotyki
charakterystyka morfologiczna
monokultury
mikroorganizmy
bakterie kwasu mlekowego
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies