Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of different antioxidants in diets supplemented with rapeseed oil on composition and susceptibility to oxidation of yolk lipids and performance of laying hens

Tytuł:
Effect of different antioxidants in diets supplemented with rapeseed oil on composition and susceptibility to oxidation of yolk lipids and performance of laying hens
Autorzy:
Swiatkiewicz S.
Koreleski J.
Iwanowska A.
Tematy:
diet
oxidation
hen
polyunsaturated fatty acid
yolk lipid
laying hen
susceptibility
animal breeding
antioxidant
composition
animal nutrition
rapeseed oil
Język:
angielski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies