Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ultra-Pure Bestate. Nowe spojrzenie na trwalosc produktow w branzy miesnej i drobiarskiej

Tytuł:
Ultra-Pure Bestate. Nowe spojrzenie na trwalosc produktow w branzy miesnej i drobiarskiej
Autorzy:
Pawlowski P.A.
Tematy:
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
dzialanie bakteriobojcze
przetwory drobiowe
dodatki do zywnosci
firma JA-MAR
preparat Ultra-Pure Bestate
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies