Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena procesu starzenia sie olejow jadalnych wzbogaconych antyoksydantami podczas obrobki termicznej produktu wysokobialkowego

Tytuł:
Ocena procesu starzenia sie olejow jadalnych wzbogaconych antyoksydantami podczas obrobki termicznej produktu wysokobialkowego
Assessment of the process of deterioration of antioxidant-enriched edible oils during heating of peptide-rich products
Autorzy:
Rzepecka-Stojko A.
Kurek-Gorecka A.
Kosiarski W.
Wardas M.
Tematy:
ogrzewanie
beta-karoten
utlenianie tluszczow
obrobka termiczna
oleje jadalne
smazenie
oleje roslinne
starzenie sie zywnosci
suplementacja zywnosci
heating
beta-carotene
fat oxidation
thermal treatment
edible oil
frying
plant oil
food aging
food supplementation
Język:
polski
Dostawca treści:
AGRO
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies